Locatie & plattegrond

[Welkom bij d’n Office]

d’n Office ligt in het Brabantse Uden, door de centrale ligging goed bereikbaar via de A50 met auto en OV. Je vindt ons stoere, grijs gevleugelde pand – met 200 gratis parkeerplaatsen en bushalte om de hoek – op een half uurtje afstand van Eindhoven, Den Bosch en Nijmegen.

Sinds 2016 huist d’n Office in het karakteristieke, oude “Sandoz” kantoorpand en onderging het een complete metamorfose naar de moderne gebruikerswensen van nu.

Vandaag is het een retro-stoere, sfeervolle en ongedwongen werk- en ontmoetingsplek voor een “melting pot” van zo’n 70 enthousiaste ondernemers: Van yoga-master tot advocatenkantoor!

Met 11 fraaie ontmoetingsruimtes is d’n Office ook een toplocatie voor meetings, seminars, workshops en elke andere manier van samenkomen. En met natuurgebied de Maashorst binnen handbereik ook ideaal in combinatie met een buitenactiviteit.


Placeholder

Begane grond – 1e verdieping – 2e verdieping


Het kantoorpand van d’n Office bestaat uit 3 lagen:
de begane grond met een gezamenlijke entree/ontvangstlobby en trapopgangen en lift naar de 1e en 2e verdieping. Het pand heeft in totaal 10 kantoorvleugels; 4 vleugels op de begane grond, nog eens 4 op de eerste verdieping en 2 royale kantoorvleugels op de tweede verdieping.